Hirdetmény - lakossági fórum

hirdetmeny varkeszo

Határszemle - ellenőrzés - 2017. - Május 05.

 

H I R D E T M É N Y
 
 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Marcaltő, Várkesző és Malomsok Község Önkormányzata megkezdte a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítését. A Képviselő-testületeknek – a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvénynek megfelelően, és a település építészeti karakterének minőségi alakulása érdekében – 2017. október 1-ig településképi rendeletbe kell foglalnia a településképre vonatkozó előírásokat. A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletnek megfelelően a teljes közigazgatási területre készülő településképi rendelet szakmai megalapozására településképi arculati kézikönyvet (TAK) kell készítenie.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, partnereket, hogy a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítése tárgyában az érintett önkormányzatok - a honlapján és a hirdetőtáblán történő tájékoztatáson kívül - lakossági fórum keretében is tartanak előzetes tájékoztatást melyek az alábbiak szerint alakulnak:

Település A fórum helye Időpontja Kapcsolat
Várkesző

Települési Önkormányzat

Várkesző, Kossuth u. 36.

2017. augusztus 10.

900 órakor

A településképi arculati kézikönyv összeállítása során számítunk a lakosság, a civilek és a partnerek aktív részvételére! Kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg a fórumot! Javaslatokat, észrevételeket, véleményt lehet nyilvánítani a megrendezésre kerülő lakossági fórumon, vagy írásban a fenti kapcsolattartásra megjelölt elektronikus címre megküldeni.

Az észrevételeket 2017. augusztus 20.-ig várjuk.

Köszönettel:

Ferencz Dezső sk.

polgármester

 

Körjegyzőségünk települései:

  • 1

Várjuk Önt!

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését településünk iránt, kérem, személyesen is látogasson el kis falunkba, és tapasztalja meg a lakosság vendégszeretetét. Várkesző várja Önt!

Ferencz Dezső

 

 Magyar Falu Program logo web

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 076
  +36 89 347 076
 8523 Varkesző, Kossuth u. 36.

Kövessen minket a FB-on!